Kanapki z pastą z zielonego groszku
Składniki: 400 g zielonego groszku z puszki marki Sandra 50 g ziaren słonecznika 1 ząbek czosnku 10 listków świeżej mięty 2 łyżki oliwy...
Czytaj więcej
Sałatka brokułowa z winogronami
Składniki: - brokuły świeże 2 szt. - winogrona czerwone 150g - boczek wędzony 100g - cebulka prażona 2 łyżki - migdały całe50g - Śmietana 22%...
Czytaj więcej
Wrap z tortilli z hummusem, cukinią i pomidorami
Składniki: 5 łyżek hummusu marki Jasmeen 2 placki tortilli marki Sandra 1 mała cukinia 1 łyżeczka suszonego oregano 1 pomidor garść roszponki garść...
Czytaj więcej
Idealny przepis na fasolowe brownie z malinami i z… dodatkiem herbaty!
Sezon na maliny trwa! Ich walory smakowe są niepowtarzalne, a mnogość zastosowań w kuchni pozwala na niemal nieograniczoną kreatywność w tym zakresie. Pyszny malinowy sok?...
Czytaj więcej
Na upalne dni – mrożona kawa czy herbata?
Latem, gdy temperatura sięga 30 stopni Celsjusza, często zastanawiamy się,w jaki sposób najlepiej nawodnić organizm.Szkodliwość słodkich napojów gazowanych jest większości z nas doskonale znana, stąd...
Czytaj więcej
Makaron ze szparagami w sosie śmietanowym
Składniki: 250 g makaronu farfalle (kokardki) 250 g białych szparagów 250 g zielonych szparagów 5 pomidorków koktajlowych 2 łyżki śmietany 36% szczypta świeżo mielonego...
Czytaj więcej