Przepis Adama Chrząstowskiego na marynowane mirabelki
Marynowane mirabelki 3kg mirabelek 5 szklanek octu jabłkowego 4 szklanki cukru 5 łyżeczki Cynamonu Appetita Domowe Sekrety 5 łyżeczki Chili mielonego Appetita 12 szt....
Czytaj więcej
Smoothie z mango i limonką
Składniki:
1 duże mango
500 ml mleka roślinnego (np. kokosowe lub ryżowe)
60 g miodu płynnego
sok i skórka otarta z 1 limonki
Czytaj więcej
Bezy z musem śmietanowo – rabarbarowym z truskawkami
Beza: 1 opakowanie bezy Delecta 125 ml zimnej wody Nadzienie: 700 g rabarbaru 100 g cukru 2 płaskie łyżki żelatyny Delecta 10 łyżek...
Czytaj więcej
Piersi Kurczaka Zagrodowego nadziewane bobem, zawijane w boczku
Skadniki: 2 piersi Kurczaka Zagrodowego ok 300-400 g bobu 1 łyżeczka tymianku suszonego plus kilka gałązek świeżego 2 łyżeczki oliwy 1 ząbek czosnku, starty...
Czytaj więcej
Ricotta z bazyliowym pesto
Składniki:
250 g świeżego sera ricotta
4 łyżki Ponti Pesto alla Genovese
2 pory
3 ziemniaki
Czytaj więcej
Śniadaniowa sałatka z płatkami Lubella Corn Flakes
Składniki: 4 pomidorki koktajlowe pół ogórka 4 łyżki płatków Lubella Corn Flakes 3 łyżki ciecierzycy z puszki 2 łyżki ulubionych kiełków 1 łyżeczka pestek...
Czytaj więcej