Przepis Adama Chrząstowskiego na marynowane mirabelki

Marynowane mirabelki 3kg mirabelek 5 szklanek octu jabłkowego 4 szklanki cukru 5 łyżeczki Cynamonu Appetita Domowe Sekrety 5 łyżeczki Chili mielonego Appetita 12 szt....


Czytaj więcej

Smoothie z mango i limonką

Składniki:
    1 duże mango
    500 ml mleka roślinnego (np. kokosowe lub ryżowe)
    60 g miodu płynnego
    sok i skórka otarta z 1 limonki


Czytaj więcej

Bezy z musem śmietanowo – rabarbarowym z truskawkami

Beza: 1 opakowanie bezy Delecta 125 ml zimnej wody Nadzienie: 700 g rabarbaru 100 g cukru 2 płaskie łyżki żelatyny Delecta 10 łyżek...


Czytaj więcej

Piersi Kurczaka Zagrodowego nadziewane bobem, zawijane w boczku

Skadniki: 2 piersi Kurczaka Zagrodowego ok 300-400 g bobu 1 łyżeczka tymianku suszonego plus kilka gałązek świeżego 2 łyżeczki oliwy 1 ząbek czosnku, starty...


Czytaj więcej

Ricotta z bazyliowym pesto

Składniki:
    250 g świeżego sera ricotta
    4 łyżki Ponti Pesto alla Genovese
    2 pory
    3 ziemniaki


Czytaj więcej

Śniadaniowa sałatka z płatkami Lubella Corn Flakes

Składniki: 4 pomidorki koktajlowe pół ogórka 4 łyżki płatków Lubella Corn Flakes 3 łyżki ciecierzycy z puszki 2 łyżki ulubionych kiełków 1 łyżeczka pestek...


Czytaj więcej