Sałatka z krewetek, fig i melona

Składniki: 600 g surowych dużych krewetek w skorupkach (mogą być mrożone) 4 duże dojrzałe pomidory świeżo wyciśnięty sok z połowy cytryny świeżo wyciśnięty sok...


Czytaj więcej

Rozgrzewający krem z dyni

Składniki: - 1 kg dyni                                                                         - 1 cebula                                                                       - 1 łyżka oleju rzepakowego                                                         - 3 opakowania serka topionego kremowego MSM Mońki                         - 250 ml...


Czytaj więcej

Halloweenowe babeczki z duszkami

Składniki Ciasto 1 opakowanie Babeczek Dyniowych Delecta 2 jaja 150 g (ok. 150 ml) jogurtu naturalnego 2% tł. lub naturalnego jogurtu greckiego 10% tł. 100...


Czytaj więcej

Diamantowe pancakesy z syropem trzcinowym i owocami

Ciasto: - 250 g mąki - 2 jajka - 250 g mleka - 250 g wody gazowanej - Szczypta soli - 1/2 łyżeczki cukru Diamant...


Czytaj więcej

Rozgrzewająca zupa dyniowa

Składniki: - 500 g obranej i wydrążonej dyni - 3 ziemniaki - cebula - 1 litr bulionu - garść Pestek dyniSiesta - garść Słonecznika łuskanegoSiesta...


Czytaj więcej

Diamantowe owoce w cieście naleśnikowym

Jesień to niezwykle bogata i kolorowa pora roku, która kryje w sobie moc kulinarnych możliwości. Skarby sezonu, czyli jesienne owoce kuszą swoim dojrzałym smakiem, a...


Czytaj więcej