Sałatka z krewetek, fig i melona
Składniki: 600 g surowych dużych krewetek w skorupkach (mogą być mrożone) 4 duże dojrzałe pomidory świeżo wyciśnięty sok z połowy cytryny świeżo wyciśnięty sok...
Czytaj więcej
Rozgrzewający krem z dyni
Składniki: - 1 kg dyni - 1 cebula - 1 łyżka oleju rzepakowego - 3 opakowania serka topionego kremowego MSM Mońki - 250 ml...
Czytaj więcej
Halloweenowe babeczki z duszkami
Składniki Ciasto 1 opakowanie Babeczek Dyniowych Delecta 2 jaja 150 g (ok. 150 ml) jogurtu naturalnego 2% tł. lub naturalnego jogurtu greckiego 10% tł. 100...
Czytaj więcej
Diamantowe pancakesy z syropem trzcinowym i owocami
Ciasto: - 250 g mąki - 2 jajka - 250 g mleka - 250 g wody gazowanej - Szczypta soli - 1/2 łyżeczki cukru Diamant...
Czytaj więcej
Rozgrzewająca zupa dyniowa
Składniki: - 500 g obranej i wydrążonej dyni - 3 ziemniaki - cebula - 1 litr bulionu - garść Pestek dyniSiesta - garść Słonecznika łuskanegoSiesta...
Czytaj więcej
Diamantowe owoce w cieście naleśnikowym
Jesień to niezwykle bogata i kolorowa pora roku, która kryje w sobie moc kulinarnych możliwości. Skarby sezonu, czyli jesienne owoce kuszą swoim dojrzałym smakiem, a...
Czytaj więcej